logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Cross Game – Episodul 06
avatar
Amza 27/10/2021 0 188
Cross Game – Episodul 06
Cine ești?
Zerox189 Xiphion. Dani199 Arazel
Realizat în parteneriat cu Manga-Kids
buton-vizionare
Cross Game

Vizionare plăcută la al șaselea episod din Cross Game!

Despre serie

Kou Kitamura şi Aoba Tsukishima sunt deseori în contradicție—chiar dacă familiile lor se întâmplă să fie prieteni apropiați și parteneri de afaceri. Deși singurul copil al unui deținător de magazin sportiv, Kou nu a fost niciodată interesat să joace baseball. In ciuda acestor lucuri, posedă un talent deosebit datorită vizitelor la centrul local de baseball condus de familia Tsukushima. Pe de altă parte, Aoba iubește să joace basebal și este un jucător celebru cu formă grozavă pe teren.

Oricum, aceștia doi care par complet opuși au ceva foarte important în comun—Wakaba Tsukishima, sora mai mare a lui Aoba și viitoarea iubită a lui Kou. Admirată de duo-ul certăreț, wakaba este de multe ori catalizatorul care oprește certurile dintre cei doi. Dar chiar dacă realizează sau nu că au mai multe în comun decât vor să admită, doar timpul va spune. Baseball-ul s-ar putea să fie chiar lucrul de care cei doi au nevoie pentru a-și depăși problemele personale.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Cross Game – Episodul 06

Progresul seriilor

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image


Recomandare