logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 01
avatar
Dragoș 10/01/2022 3 3176
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 01
Cum te numești?
Dragoș Midori Dev
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Doi asasini periculoși, un trecut plin de secrete și puțin romantism. Acesta este, pe scurt, farmecul pe care o are această serie, Koroshi Ai aka Love of Kill.

Primul episod începe direct cu acțiune și puțină comedie. Acest lucru le-a schimbat părerea multor oameni despre această serie când au decis să nu-i acorde vreo șansă.

Vă anunțăm că echipa A-Evolution se va ocupa de seria Koroshi Ai / Love of Kill pe care va încerca să v-o ofere la o calitate cât mai bună. Așadar, pe data de 12.01.2022, această serie va putea fi găsită pe site-ul nostru A-Evolution. Când va fi postată pe site, veți găsi aici un link, ca să nu o ratați.

Lista de anunțuri cu episoade o puteți găsi aici.

Pentru a vă face o idee, aici puteți urmări primele 4 minute din această serie.

Edit: S-a postat episodul. Vizionare plăcută! Apăsați pe imaginea mare cu Click!

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

3 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 01

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare