logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09
avatar
Dragoș 08/03/2022 4 590
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09
Motiv de război
Dragoș Midori Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Păzea că vine Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09 / Ep. 9 online subtitrat tradus in romana rosub. Ryang-Ha a ales să facă un lucru fără precedent. S-a dat pe mâna unor oameni care îl vânau fără să opună rezistență și a intrat pe teritoriul lor complet neînarmat. Va avea parte de niște bătăi de cap acolo, dar Chateau nu va sta cu mâinile în sân, știind ce se întâmplă acolo.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09 / Ep. 9 in romana

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09 îl veți găsi miercuri – 09.03.2022 pe A-Evolution. Când va fi postat episodul, va fi pusă o poză mare cu link-ul către episod. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 8

Nicio secundă de liniște. Deși au fost asaltat șeful, Jinon Wong și oamenii săi nu se opresc aici. Pentru a-l aduce la tăcere, îl ataca în trafic și pe Jim, care abia ce primise vestea că starea de sănătate a șefului lor se îmbunătățește și nu mai este în pericol de moarte. În același timp, Ryang-Ha are parte de un drum „liniștit” cu mașina până la una din locațiile răpitorilor lui. În acel timp, și cei din mașină și-au dat seama cu ce persoană au de a face și că nu este numai gura de el.

koroshi ai rosub in romana love of kill

Între timp, Jim scapă teafăr și o culege pe Chateau, care era lăsată inconștientă, dintr-un tomberon. Ce nașpa sună… Aceștia știu pericolul în care se află, așadar sunt nevoiți să acționeze rapid. Pe drum spre a scăpa din portul în care se aflau, se întâlnesc cu unul din oamenii lui Donny. Donny este creierul din spatele tuturor celor întâmplate pe vapor. Reușesc să se ocupe de el, iar în final, ajunge și Ryang-Ha la destinație. Este așteptat „cu căldură” de Donny și nimeni nu știe ce are de gând ce vrea de la Ryang-Ha, nici subalternii lui.

koroshi ai in romana

Informații suplimentare

Ce se va întâmpla mai departe vom vedea în episodul 9 din Koroshi Ai / Love of kill tradus in romana.

În caz că n-ați văzut episodul anterior tradus in romana aveți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08.

Restul postărilor: Koroshi Ai / Love of Kill – listă de postări.

Alte taguri:

koroshi ai rosub in romana episodul 9 online, love of kill rosub in romana online, koroshi ai / love of kill rosub online

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

4 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare