logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10
avatar
Dragoș 12/03/2022 4 607
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10
Ajutor
Dragoș Midori Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Păzea că vine Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10 / Ep. 10 online subtitrat tradus in romana rosub! După ce au încercat din răsputeri să se întâlnească, au reușit în sfârșit. Totuși, nu sunt încă în siguranță așa că sunt nevoiți să se ascundă. După ce reușesc să scape puțin din calea pericolului, Ryang-Ha îi povestește motivul său pentru care se tot ține după ea.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10 / Ep. 10 in romana

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10 îl veți găsi miercuri – 16.03.2022 pe A-Evolution. Când va fi postat episodul, va fi pusă o poză mare cu link-ul către episod. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 9

Odată ce este adus Ryang-Ha, Donny își face prezentarea și totodată îi dezvăluie un secret… faptul că identitatea pe care o are el esta una dată de el altcuiva. Îi cere să-i explice cum a ajuns această identitate la el, dar nu îi răspunde la întrebare. În timp ce Ryang-Ha este interogat, Chateau își face mișcarea și este hotărâtă să ajungă la el.

koroshi ai love of kill episodul 10

Neștiind unde se aventurează, alege să intre direct prin efracție fără a avea un plan anume. Mizează pe faptul că o va găsi, odată ajunsă acolo, cum o face el mereu când nu vrea ea. În timpul ăla, Ryang-Ha reușește să se elibereze și duce o luptă strânsă cu Nikka, unul din răpitorii lui. Din cauză rănii încasate de la Hou, Ryang-Ha nu poate lupta cum trebuie, și ajunge într-o situație dificilă.

koroshi ai ep 9

Când credeam cu toții că Nikka îl va omorî pe Ryang-Ha, are loc o întorsătură. Nikka alege să îl lase să scape, nefiind satisfăcut de lupta aceea. În final, Ryang-Ha reușește să ajungă la Chateau cu greu, dar nu cu multă ușurință.

Informații suplimentare

Ce se va întâmpla mai departe vom vedea în episodul 11 din Koroshi Ai / Love of kill tradus in romana.

În caz că n-ați văzut episodul anterior tradus in romana aveți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 09 / Ep. 9.

Restul postărilor: Koroshi Ai / Love of Kill – listă de postări.

Alte taguri:

koroshi ai rosub in romana episodul 10 online, love of kill rosub in romana online ep 10, koroshi ai / love of kill episodul 10 rosub online

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

4 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 10

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare