logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Spy X Family)
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 03
avatar
Dragoș 24/01/2022 0 575
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 03
Camera
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

A avut ceva acțiune episodul 2 din Koroshi Ai a.k.a Love of Kill. Pe mine m-a speriat puțin felul cum s-a și terminat. În plus, se pare că Song Ryang-Ha are un trecut care începe să reapară și îi afectează viața de acum. Episodul 3 din Koroshi Ai / Love of Kill sigur va fi și mai interesant. Apropo, puteți găsi episoadele scriind pe Google Koroshi Ai rosub sau tradus in romana.

Anunț despre episodul 3 din Koroshi Ai / Love of Kill

Echipa A-Evolution se ocupă în continuare de această serie și își pune la dispoziție resursele și efortul pentru a o oferi la calitate cât mai bună. Episodul 3 din Koroshi Ai / Love of Kill tradus in romana îl veți găsi pe site pe data de 26.01.2022 – miercuri. Vă mulțumim încă o dată pentru susținerea pe care ați arătat-o până acum și vă așteptăm comentariile; chiar am fi curioși să vă aflăm părerile despre episoadele de Love of Kill.

Despre episodul 2

Încă de la începutul episodului apare un personaj misterios care, aparent, are legătură cu Ryang-Ha. Acesta se numește Hou și pare să fie pornit să se răzbune pe el pentru ceva ce-a făcut în trecut. El observă atracția lui pentru Chateau și alege să se folosească de asta. În timp ce ea era cu mașina pe șosea, o atacă și aceasta iese de pe linie și cade într-o pădure cu mașina. Acel incident aproape îi aduce moartea, dar Chateau a noastră nu este atât de moale încât să moară din al doilea episod (Chateau din Koroshi Ai >> Eren).

Ea reușește să iasă din mașină, cu ultimele puteri rămase. Totuși, Hou merge după ea, iar acest personaj o sperie pe Chateau și încearcă să fugă de el. Când îi cedează corpul, Hou își spune părerea de rău pentru faptul că din cauza lui Ryang-Ha a pățit asta. Într-un punct culminant, el îi cere să-i spună lui Song următoarele cuvinte: „E timpul să suporți consecințele, trădătorule” .

koroshi_ai_1
Mesajul lui Hou

Ryang-Ha simte că ceva nu este în regulă și merge să afle. Ajuns la fața locului, imediat se pune în mișcare și, folosindu-și abilitățile sale de asasin, reușește să o găsească pe Chateau. El o aduce la adăpost și o îngrijește, iar spre fericirea lui ea reușește să-și revină. Îi explică cele întâmplate, iar în acel moment începe să simtă că trecutul său se întoarce împotriva lui.

Extra:

koroshi_ai_3
pov: îi recomandă să se culce, ca să-și recapete din puteri

În caz că nu ați văzut episodul 2 din Koroshi Ai tradus in romana / rosub, aveți aici link: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 02.

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 03

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare