logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 04
avatar
Dragoș 01/02/2022 0 467
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 04
Adevărata față
Dragoș Midori Dragoș Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Urmează episodul 04 din Koroshi Ai / Love of Kill rosub online tradus in romana, băieți și fete. Și acesta va fi plin de acțiune și vom începe să aflăm mai multe despre viața lui Chateau. Aparent, trecutul său nu a fost prea blând cu ea.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 04

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi AI / Love of Kill – Episodul 04 îl veți găsi miercuri – 02.02.2022 pe A-Evolution. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 3

După micul incident de pe șosea, Chateau se trezește într-o cameră cu Ryang-Ha. Ea își păstrează atitudinea de neclintit, iar între timp el o ajută să meargă înapoi acasă. Șeful lui Chateau nu este prea încântat de cele întâmplate, și pe deasupra, de faptul că nu-i spune Chateau nimic despre cele petrecute. El o trage de limbă și așa află de legătura ei cu Song Ryang-Ha. Între timp, se prezintă și trecutul întunecat al lui Ryang-Ha și cum simpla sa prezență și alegerea unui superior în favoarea lui deranja niște persoane periculoase și motivul pentru care Hou a atacat-o pe drum pe Chateau.

koroshi ai intamplare

Întoarsă acasă, epuizată și fără chef de nimic, se trezește cu Ryang-Ha așteptând-o la ușă. Se vede nevoită să îl poftească înăuntru, din cauza faptului că va atrage prea multă atenție dacă îl lăsa acolo. Ea îi povestește cele întâmplate, iar în urma discuției lor, iese la iveală că legătura pe care o are el cu ea este dorită în aceeași măsură de Chateau pe cât vrea și Ryang-Ha.

koroshi ai 03 - interesting

În momentul culminant al discuției, Chateau primește un telefon neașteptat. Era mama ei care își cheamă pe acasă fata de mult timp plecată, odată cu pomana tatălui ei.

Așadar vom avea ce vedea în episodul 04 din Koroshi Ai / Love of Kill.

În caz că n-ați văzut episodul 3 din Koroshi Ai / Love of Kill rosub online tradus in romana, aveți linkul aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 03.

Și o listă cu episoadele de până acum aveți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – listă de postări.

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 04

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare