logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06
avatar
Dragoș 14/02/2022 0 434
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06
Vis întunecat
Dragoș Midori Dragoș
buton-vizionare
Koroshi Ai / Love of Kill

Dragi prieteni, aici avem Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06 / Ep. 6 rosub in romana online tradus in romana! Deși se află pe vasul de croazieră personajele noastre cu muncă, Song Ryang-Ha are alte planuri, mai ales pentru Chateau. În același timp, își face apariția în scenă un personaj misterios și nu pare a fi unul inocent din ultima sa replică.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06 / Ep. 6 in romana

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06 îl veți găsi miercuri – 16.02.2022 pe A-Evolution. Când va fi postat episodul, va fi pusă o poză mare cu link-ul către episod. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 5

Song imediat se duce să o salveze pe Chateau, când primește acel apel misterios. După o luptă crâncenă, Song Ryang-Ha iese victorios și-o salvează pe Chateau, dar cu câteva „julituri”. Acea „julitură” a fost destul să-l facă să cedeze. Chateau când vede asta, acționează repede și trage niște sfori pentru a-l salva ea acum. Din păcate, nimic nu se întâmplă fără repercusiuni. Chateau îi pierde încrederea și mai mult șefului ei, dar, din fericire, ăsta este singura urmare. Pentru a nu avea mai multe probleme, îi face ieșirea lui Song Ryang-Ha până să ajungă șeful ei.

koroshi ai love of kill ep 6

După 3 săptămâni de liniște, se întoarce la muncă. De această dată, împreună cu șeful său și Jim, au de protejat o persoană importantă de pe un vas de croazieră, iar acolo își reface apariția personajul misterios și periculos, împreună cu admiratorul ei.

koroshi ai love of kill ep 6 rosub

Așadar, și după o pauză de la muncă, a rămas tot bântuită de trecutul ei în vise și de admiratorul ei Ryang-Ha.

Fiți pe fază pentru a vedea ce se întâmplă în următorul episod.

Dacă n-ați văzut încă episodul anterior îl găsiți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 05 / Ep. 5 rosub

Totodată, aici găsiți și lista cu restul postărilor: Koroshi Ai / Love of Kill – lista de episoade.

koroshi ai rosub, love of kill rosub, koroshi ai online in romana, love of kill in romana, koroshi ai tradus, koroshi ai online tradus in romana

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06

Progresul seriilor

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image


Recomandare