logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07
avatar
Dragoș 21/02/2022 0 666
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07
Glonț
Dragoș Midori Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Și acum Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07 / Ep. 7 rosub in romana subtitrat online tradus! După un final total neașteptat, avem parte de tensiuni din cauza asaltului asupra șefului. Totodată, Chateau este pusă într-o poziție dificilă care îl ia pe neașteptate până și Ryang-Ha. Personajul amenințător de la finalul episodului 5 începe să devină activ și este pus pe cauzat probleme.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07 / Ep. 7 in romana

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07 îl veți găsi miercuri – 23.02.2022 pe A-Evolution. Când va fi postat episodul, va fi pusă o poză mare cu link-ul către episod. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 6

Operațiunea personajelor noastre este în plină desfășurare. Cu toții încearcă să rămână vigilenți, iar când lui Chateau îi era lumea mai dragă, bum… o ia în primire Ryang-Ha. El spune că venise pentru a-i omorî clientul, dar dacă îi îndeplinește o dorință, promite că nu va provoca niciun haos. Îi cere ca pe toată durata voaiajului ea să îl supravegheze. Forțată de împrejurări, ea acceptă. Deși această operațiune este legată strict de muncă, personajele se bucură de voaiaj ca niște cupluri. Prin cupluri mă refer la Chateau și Song, alături de Euripiedez și soția lui. Jim este dus până la capătul răbdării văzând cum se comportă ca niște porumbei în timp ce el muncește.

koroshi ai love of kill ep 7
soția șefului

Deși și-a forțat calea, Song Ryang-Ha se distrează la maxim în timp ce Chateau are nervii întinși la maxim. Deși, la început a fost mai greu, au început să se înțeleagă și acesta o și ajută în operațiunea sa în legătură cu codul vestimentar.

koroshi ai love of kill ep 7 rosub

Printr-un apel telefonic către Chateau care era cu Ryang-Ha, Euripedes Ritzland a.k.a șeful a.k.a big boss face o mișcare total neașteptată. Îi cere lui Song Ryang-Ha să se întâlnească cu el ca să poarte o discuție despre trecutul lui Chateau. Acesta acceptă, dar îngrijorarea este mare, atât pentru Euripedes, cât și pentru cei dragi lui, dat fiind uciderile cauzate de Ryang-Ha.

koroshi ai love of kill romana

În timp ce cu coții se pregăteau de seara formală, Euripedes îl așteaptă pe Song să-și facă apariția. Șeful ajunge cu un guțit în beregată, iar circumstanțele pentru Ryang-Ha nu sunt deloc atenunate, el fiind suspectul numărul 1 pentru acest lucru.

Oare ăsta este sfârșitul șefului? În ce s-o fi băgat de i s-a întâmplat asta? Iar făptașul o fi chiar Ryang-Ha pentru a-l aduce la tăcere?

Veți afla toate astea în episodul 7 din Koroshi Ai / Love of Kill tradus in romana pe A-Evolution!

În caz că n-ați văzut episodul anterior tradus in romana aveți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 06.

Restul postărilor: Koroshi Ai / Love of Kill – listă de postări.

Extra:

koroshi ai in romana
Alte taguri:

koroshi ai rosub in romana online, love of kill rosub in romana online, koroshi ai / love of kill rosub online

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare