logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Spy X Family)
post-thumb
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08
avatar
Dragoș 01/03/2022 2 950
Sometimes people use thought to not participate in life.
Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08
Confuzie
Dragoș Midori Dragoș
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Koroshi Ai / Love of Kill

Și am ajuns și la Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08 / Ep. 8 online subtitrat tradus in romana rosub din această serie. Aparent, Song Ryang-Ha este dispus să treacă și prin foc pentru iubirea sa. Asta da iubire! Este capabil să se și dea pe mâna inamicilor, și în timpul „vizitei sale” întâlnește niște persoane care îl aveau în vizor de ceva timp.

Despre Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08 / Ep. 8 in romana

Așa cum v-am obișnuit, echipa A-Evolution se ocupă în continuare de traducerea acestei serii. Vă mulțumim mult pentru susținerea arătată până acum și totodată, vă așteptăm pe site-ul nostru să ne spuneți părerile voastre despre serie. Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08 îl veți găsi miercuri – 02.03.2022 pe A-Evolution. Când va fi postat episodul, va fi pusă o poză mare cu link-ul către episod. Vă așteptăm!

Recapitularea episodului 7

În episodul 7 din Koroshi Ai a.k.a. Love of Kill, personajele noastre sunt puse într-o situație dificilă. După ce s-a descoperit adevăratul făptaș al asaltului realizat asupra șefului lui Chateau, ținta adevărată a lui Jinon Won este, de fapt, Ryang-Ha. Pentru a ajunge la el, are nevoie de ajutorul lui Chateau, dar era conștinent că ea nu va fi dispusă să îi ajute, așadar îi forțează mâna și o amenință să îl predea lor, amenințând siguranța celor dragi ei, inclusiv a mamei ei.

koroshi ai in romana

Forțată de amenințarea adusă, alege să îi ajute, dar nu poate să o facă, deși Ryang-Ha îi promite că nu o va împiedica. Realizând că nu poate face asta, ajunge să poarte o luptă cu demonii din capul ei care o trag la răspundere pentru amenințările apărute. El încearcă să o liniștească, promițându-i că „se va ocupa el de asta”. Totuși, ea nu este convinsă, știind că și el are o limită. Ajunsă la capătul puterilor, încearcă să se sinucidă, „pentru a elimina rădăcina problemelor”. Ryang-Ha nu este de acord cu acea decizie și o oprește la momentul potrivit. Îi dovedește că ea nu-și dorește asta, de fapt, punând-o într-o situație de viață și de moarte. La finalul demonstrației, îi provoacă un leșin și își cere scuze pentru ce i-a făcut.

Cât despre șef, el este la terapie intensivă, iar pe vapor au loc lucruri care aduc neliniște. La finalul episodului, este dezvăluit creierul din spatele asaltului de pe vapor, și este un personaj din trecutul lui Ryang-Ha care ajunge să-l bântuie.

Informații suplimentare

Ce se va întâmpla mai departe vom vedea în episodul 8 din Koroshi Ai / Love of kill tradus in romana.

În caz că n-ați văzut episodul anterior tradus in romana aveți aici: Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 07.

Restul postărilor: Koroshi Ai / Love of Kill – listă de postări.

Alte taguri:

koroshi ai rosub in romana episodul 8 online, love of kill rosub in romana online, koroshi ai / love of kill rosub online

Despre serie

Chateau Dankworth, o fată tăcută și de neclintit, este un vânător de recompense. Ținta ei este Son Ryang-ha, un ucigaș renumit, cunoscut pentru nimicirea a optsprezece oficiali de clasă înaltă într-o singură noapte. Până astăzi, crimele sale rămân rapide, eficiente și sângeroase. Totuși, după ce Son Ryang-ha o învinge pe Chateau la prima lor întâlnire, el își dezvăluie adevăratele intenții; și el este după ea, dorind să-i câștige inima. Încercările lui Son Ryang-ha de a-i capta atenția sunt oarecum aparte. Îi bate și leagă fedeleș țintele ei și i le oferă ca și cadouri, iar el va face orice ca să își petreacă mai mult timp împreună cu ea. Fără tragere de inimă, Chateau intră în rol, și așa începe jocul de-a șoarecele și pisica al iubirii dintre doi ucigași.

Lasă un comentariu

Comentarii

2 comentarii la „Koroshi Ai / Love of Kill – Episodul 08

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare