logo

A-Evolution

Anime - Evolution || Anime online || Manga online
(Serie: Mieruko-chan)
post-thumb
Maho Sensei Negima – Episodul 6
avatar
valked 14/09/2022 0 195
Maho Sensei Negima – Episodul 6
Între ciocan și nicovală
Blu Bogdanovix Zerox AraZeL
Click pentru a viziona
*Butonul "Click pentru a viziona" te va duce spre postarea de pe site-ul nostru principal unde poţi viziona episodul / filmul / capitolul manga.
Mahou Sensei Negima!

Vizionare plăcută la Maho Sensei Negima – Episodul 6 tradus rosub. Maho Sensei Negima – Episodul 6 rosub online tradus in romana. Maho Sensei Negima Episodul 6 rosub online. Maho Sensei Negima subtitrat in romana. Maho Sensei Negima romana ep. 6

Vă mulțumim că ați ales să vizionați Maho Sensei Negima tradus în limba română pe A-Evolution.

Secvențe din episodul 6

Despre serie

Negi Springfield, în vârstă de 10 ani, este un vrăjitor în formare și trebuie să mai treacă doar un singur test pentru a deveni Maestru Vrăjitor. Din nefericire, ultima sa sarcină este una bizară… să devină profesor de engleză la un internat numai pentru fete. Imediat ce ajunge, o face complet de râs pe una dintre elevele sale, Asuna Kagurazaka, și îl înlocuiește pe profesorul pe care aceasta îl iubește, ceea ce îi stârnește ura. Pentru a înrăutăți situația, Asuna află că Negi este vrăjitor și promite să spună tuturor dacă nu o ajută. Dar, din păcate, circumstanțele îi forțează să lucreze împreună pentru a face multe lucruri, de la lupta împotriva vrăjitorilor răi până la a ajuta clasa să treacă examenul final, cu mult umor, magie și romantism.

Lasă un comentariu

Comentarii

0 comentarii la „Maho Sensei Negima – Episodul 6

Social
Despre A-Evolution
logo
Acest site este un proiect creat de fani pentru fanii de anime și manga subtitrate gratuit in română. Vă mulțumim că ați ales să vizionați seriile preferate pe site-ul nostru!
Despre vizionarea episoadelor
Episoadele pot fi vizionate de pe forum! Imaginile puse în postări duc spre postările de pe forum, nu spre site-uri dubioase care să vă bage viruși în PC-uri, telefoane etc. 🙂
Dă o bere la echipă 🍺
donare-image
Recomandare